Sivut

torstai 11. heinäkuuta 2013

Karvakorva täytti vuoden!

Kuinka se aika tosiaan menee niin nopsaan? Nyt saakin sitten Javan ikää kysyttäessä sanoa, että vuoden vanha meidän karvaherra on. Pitihän karvanaamalle tietenkin mennä lahjojakin ostamaan. Eihän se itse tokikaan mistään syntymäpäivistä pätkääkään tajua, mutta minulle tuli hyvä mieli, kun sai meidän pikkuista merkkipäivänä muistaa. Lahjaksi lähti Mustista ja Mirristä ultraäänivalas ja vinkujellona (osta 2 maksa 1) ja puristeluu.
Päivänsankari lahjoineen.

Luun se vetäisi kitusiinsa heti yhdeltä istumalta ja sitten testasi myös uusia pehmolelujaan. Hassu tuo ultraäänilelu. Omaan korvaa siitä kuuluu vain pientä pihinää, mutta Javan korvat heiluvat sitä puristaessa siiihen malliin, että taitaa siitä tosiaan kuulua jokin omaan korvaan kuulumaton ääni.

Ja mitäpä syntymäpäivät olisivat ilman kavereita? Kävin illalla koirapuistossa ja siellä oli pitkästä aikaa Javan lempikaveri eli eräs nuori akitaneiti. Voi sitä iloa, kun Java aidan takaa kaverinsa bongasi. Ei olisi millään malttanut kävellä nätisti portille asti, vaan olisi mieluummin sännännyt pää viidentenä jalkana, mutta ilkeä emäntä ei moista hyväksynyt vaan portille piti kävellä yhtä nätisti kuin normaalistikin ja portilla piti odottaa lupaa sännätä puistoon riehumaan. Luvan saatuaan koko koira katosikin pölypilven saatteleman juoksemaan akitantytön kanssa. Siinä sitten juoksivat ja painivat, kunnes akita lähti omistajiensa kanssa. Synttärisankarilla oli kuitenkin tänään erikoishyvä tuuri ja pian ensimmäisen tytön lähdön jälkeen sisään puistoon tuli eräs toinen suosikkityttö eli parivuotias saksanseisoja. Ja juoksupaini sai sitten jatkoa. Pyörähti puistossa muutama muukin tuttu koira, mutta ne olivat kaikki uroksia ja urosten kanssahan meidän pikkuäijä ei enää leiki...

Päivänsankari taju kankaalla päivän päätteeksi.
Kävimme me päivällä parin tunnin rally-tokotreeneissäkin ja ihan hyvin taas meni. Harjoiteltiin siinä samalla sitten "hengailua", koska paikalla oli monta koirakkoa ja omaa vuoroaan radalle sai aina jonkun aikaa odottaa. Ja hienostihan tuo osasi kyllä olla. Makoili vieressä ja napsi palkaksi hyvästä käytöksestä namuja vaikka vieressä oli pari välillä äänekästäkin kaveria. Hieno sessu.

2 kommenttia:

  1. Ihana Java lahjoineen! <3 Onnea synttärisankarille! :) Näillähän taitaa olla sitten vain jotain 3 viikkoa ikäeroa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Javtsukka kiittää. Tais olla joskus puhe, ettei meidän pojilla ole kuin vajaan kuukauden ikäero. :)

      Poista